Projekts Tirdzniecības uzņēmuma "MyBowTie" izveidošana - Kirsanovs, Edijs (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba mērķis ir izstrādāt projektu vīriešu uzvalku aksesuāru un apģērbu aksesuāru mazumtirdzniecības veikala izveidei, kas specializējies vīriešu apģērbu aksesuāru tirdzniecībā. Projekta ideja ir izveidot uzņēmumu, kas nodarbojas ar vīriešu apģērbu aksesuāru mazumtirdzniecību, dodot vīriešiem iespēju daudz vairāk izpaust savu personību. Uzņēmuma nosaukums būs SIA “MyBowTie”. Ar uzņēmuma nosaukumu tiek izcelta individuālā pieeja katram klientam. Tāpat klientiem tiek dots signāls, ka tieši šajā veikalā viņi atradīs visu, kas viņiem nepieciešams no apģērbu aksesuāriem.

Master's Thesis is to develop a draft of men suit / clothing retail store establishment , which specializes in men's clothing accessories. The idea is to create a company that is engaged in the retail sale of men's clothing accessories giving a lot more men to express their personality. Company name will be Ltd " MyBowTie ". The company's name is highlighted in individual approach to each client. Likewise, customers are given a signal that it was in the store they will find everything they need from clothing accessories.
Project Establishment of a traiding company "MyBowTie"
Keywords: Finanses un kredīts