PAŠVADĪTĀS MĀCĪŠANĀS PRASMJU PILNVEIDE UN IZMANTOŠANA ATTĀLINĀTO MĀCĪBU IETEKMES UZ FIZISKĀS SAGATAVOTĪBAS PAAUGSTINĀŠANU - Vilka, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2023)
Diplomdarba tēma: Pašvadītās mācīšanās prasmju pilnveide un izmantošana attālināto mācību ietekmes uz fiziskās sagatavotības paaugstināšanu Diplomdarba autors: Kristīne Vilka Darba mērķis: Noskaidrot pašvadītās mācīšanās prasmes sekmēšanas iespējas Darbā analizēta pašvadīta mācīšanās prasme un pašvadītas mācīšanās prasmes veicināšanas metodes fiziskās sagatavotības paaugstināšanā Veicot aptauju, secināts, ka liela daļa skolēnu labprāt veiktu patstāvīgus uzdevumus, lai sekmētu savu fizisko sagatavotību. Veicot teorētiskās daļas analīzi, secināts, ka pašvadīta mācīšanās nu jau mūsu ikdienā ieņem lielu lomu un skolēniem jābūt ļoti patstāvīgiem un motivētiem, lai to paveiktu Atslēgvārdi: pašvadīta mācīšanās, sporta stundas, attālinātā mācīšanās

Topic of the thesis: Improvement and application of self-learning skills on the influence of distance learning on increasing of physical fitness Author of the thesis: Kristine Vilka The purpose of the work: To find out the possibilities to promote self-directed learning skills The work analyzes self-directed learning skills and methods of promoting self-directed learning skills in increasing physical fitness During the survey, it was concluded that a large part of the students would like to do independent tasks in order to improve their physical fitness. Analyzing the theoretical part, it was concluded that self-directed learning already plays a big role in our everyday life and students must be very independent and motivated to do it Keywords: self-directed learning, sports lessons, distance learning
Improvement and application of self-learning skills on the influence of distance learning on increasing of physical fitness
Keywords: Pedagoģija; pašvadīta mācīšanās; sporta stundas; attālinātā mācīšanās; attālinātā mācīšanās