Daudzlietotāju tīmekļa RPG spēle - Dimitrijevs, Maksims (Latvijas Universitāte, 2011)
„Daudzlietotāju tīmekļa RPG spēle” – cīņu spēles portāls, kas izstrādāts cilvēkiem, kam patīk spēlēt un sazināties ar citiem cilvēkiem, kādu laiku atrodoties mākslīgā pasaulē. Tā ir laba iespēja attīstīt savu stratēģisko domāšanu un fantāziju un atrast jaunus draugus. Moderatoriem ir iespēja kontrolēt kārtību portālā un veidot jaunus ieročus un bruņu. Savukārt administrators var pārvaldīt moderatorus un spēlētājus. Spēles uzbūve ļauj projektam augt, bet lietotāja saskarne paredzēta ērtai un intuitīvai pārvietošanai pa projekta sadaļām un patīkamām cīņas procesam.

„Multiplayer web-based RPG game” - the fight game portal, designed for people who love to play and communicate with other people, spending some time in an artificial world. It is a good opportunity to develop strategic thinking and imagination and make new friends. Moderators have the opportunity to monitor the discipline on the site and build new weapons and armor. The administrator can manage the moderators and players. Game engine allows the project to grow, but the user interface provides easy and intuitive navigation through the project sections and enjoyable fight process.
Multiplayer web-based RPG game
Keywords: Datorzinātne