[Satura rādītājs saimniecības grāmatai par nekustamajiem īpašumiem Vīnes apkārtnē] [manuskripts] : [teksta fragments : pergaments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Tekstā minētās vietas (mūsdienās daļēji identificējamas kā Vīnes pilsētas daļas): Acgersdorfa (Etzgestorf), Altmansdorfa (Altmanstorf), Ēgelzeja (Egelsee), Grēbaha (Greppach), Hecendorfa (Hetzndorf), Meidlinga (Mewrlingen), Rīda (Ried), Vīne (Wienn). Tekstā atrodamas vēlāka laika piezīmes. Gruntēts pergaments, polihroms teksts (gallu tinte, tempera) lapas abās pusēs. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Saimniecības grāmata
Keywords: Mājsaimniecības pārskati