Seksuālā apmierinātība sievietēm pēc dzemdes kakla un dzemdes ķermeņa ļaundabīga audzēja specifiskas terapijas - Uzuliņa, Ilvija (Latvijas Universitāte, 2016)
Tēma. Seksuālā apmierinātība sievietēm pēc dzemdes kakla un dzemdes ķermeņa ļaundabīga audzēja specifiskas terapijas. Darba mērķis. Noskaidrot seksuālo apmierinātību sievietēm pēc dzemdes kakla un dzemdes ķermeņa ļaundabīga audzēja specifiskas terapijas. Pētījuma jautājums: Kāda ir seksuālā apmierinātība sievietēm pēc dzemdes kakla un dzemdes ķermeņa ļaundabīga audzēja specifiskas terapijas? Pētniecības metode: neeksperimentālā kvantitatīvā metode. Pētījuma instruments: aptaujas anketa. Pētījuma rezultāti: lielākā daļa aptaujātās sievietes apgalvo, ka ir pilnvērtīga seksuāla apmierinātība pašreizējās attiecībās pēc dzemdes kakla un dzemdes ķermeņa ļaundabīga audzēja specifiskās terapijas. Atslēgvārdi: seksuālā apmierinātība, dzemdes kakls, dzemdes ķermenis, audzēju specifiska terapija

Theme. Sexual satisfaction of women after specific therapy of cervical and uterine body cancer. Aim of paper. To clarify sexual satisfaction of women after specific therapy of cervical and uterine body cancer. Research question : What is the sexual satisfaction of women after specific treatment of cervical and uterine body cancer? Research method: non-experimental quantitative method. Study tool: the questionnaire. Research results: women- respondents surveyed express a view that they have full sexual satisfaction of current relationships after specific therapy of cervical and uterine body cancer. Keywords: sexual satisfaction, cervix, uterine body, tumor specific therapy
Sexual Satisfaction of Women After Specific Therapy of Cervical and Uterine Body Cancer
Keywords: Medicīna; seksuālā apmierinātība; dzemdes kakls; dzemdes ķermenis; audzēju specifiska terapija