Klienta pasūtījumu datu sistēmas izveide Microsoft Dynamics AX platformā - Zeltiņa, Iveta (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta klienta pasūtījumu datu sistēmas izveide Microsoft Dynamics AX platformā, nodrošinot klientu veikto pasūtījumu uzskaiti un apstrādi, iekļaujot datu importēšanas, eksportēšanas un klientu bloķēšanas funkcionalitāti, kā arī datu importēšanas un eksportēšanas vēstures uzskaiti. Izstrāde pamatā tiks veikta, izmantojot objektorientēto valodu X++, savukārt specifiskas formas dizaina veidošanai – HTML 5.3. Funkcijas būs iespējotas izpildei Microsoft Dynamics AX AOS serverī integrētā izstrādes vidē MorphX. Programmprodukts ir paredzēts izstrādei un integrācijai Microsoft Dynamics AX sistēmā un pieejams lietošanai klientam.

Development of customer orders data system in Microsoft Dynamics AX platform. The qualification work describes the development of a customer order data system on the Microsoft Dynamics AX platform, providing accounting and processing of customer orders, including data import, export and customer blocking functionality, as well as data import and export history accounting. The development will basically be carried out using the object-oriented language X++, while HTML 5.3 will be used for the design of specific forms. The features will be enabled for execution on the Microsoft Dynamics AX AOS server in the MorphX integrated development environment. The software product is intended for development and integration into the Microsoft Dynamics AX system and is available for use by the customer.
Development of customer orders data system in Microsoft Dynamics AX platform
Keywords: Datorzinātne; Microsoft Dynamics AX; X++; MorphX IDE; Microsoft SQL; AOS