Teksta uzdevumi matemātikā 7. klasei kā problēmrisināšanas pieredzes elementi - Zirne, Ieva (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs „Teksta uzdevumi matemātikā 7. klasei kā problēmrisināšanas pieredzes elementi” satur ievadu, četras nodaļas ar apakšnodaļām, secinājumus, izmantotās literatūras un avotu sarakstu, vienu pielikumu. Bakalaura darbā veikta pamatskolas matemātikas mācību satura un mācību grāmatu analīze, ir izstrādāti 10 teksta uzdevumu komplekti, kas balstīti uz 7. klases mācību saturu, ir veikta skolēnu darbu rezultātu analīze un apstrāde. Bakalaura darba prakstiskais lietojums ir uzdevumu komplektu lietojums mācību darba laikā. Darbs sastāv no 59 lpp. Tajā ir atrodamas 10 tabulas un 11 attēli.

The bachelor‟s paper „Problem-solving Exercises in Mathematics for the Seventh Grade Pupils as a Problem-solving Experience‟ consists of introduction, 4 chapters with subchapters, conclusions, list of references and sources, and one appendix. In the framework of the bachelor‟s paper, analysis of the content of elementary Mathematics and textbooks has been carried out, 10 sets of exercises that are based on the content of seventh grade curriculum have been developed, as well as analysis and processing of the results of pupil‟s work. The practical usage of the bachelor‟s paper is the usage of the set of exercises in the process of learning. Bachelor‟s paper consists of 59 pages. It contains 10 tables and 11 images.
Problem-solving Exercises in Mathematics for the Seventh Grade Pupils as a Problem-solving Experience
Keywords: Pedagoģija