Latvijas Universitātes Bibliotēkas identitāte - Putniņa, Aija (My University, 2011)
Prezentācijā "Latvijas Universitātes Bibliotēkas identitāte" apskatīta LU Bibliotēkas organizācijas identitāte. Prezentāciju viedo īss teorētisks ievads, kas paskaidro pētījuma daļas izmantotās metodes anketēšanas izvēli un rezultātu analīzes rezultātus.
Ziņojums sniegts LU 69. zinātniskajā konferencē 03.02.2011.
Keywords: Latvijas Universitātes Bibliotēka; identitāte; Organizāciju identitāte