SAP Screen Personas 3.0 Chrome izstrādātāja rīku paplašinājuma izstrāde - Pīre, Inga (Latvijas Universitāte, 2016)
SAP Screen Personas 3.0 Chrome izstrādātāja rīku paplašinājums ir programmatūras sastāvdaļa, kas ļauj pievienot papildus funkcionalitāti pārlūkprogrammai Google Chrome. Tas pievieno Google Chrome izstrādātāja rīkiem jaunu paneli “Personas”, nodrošina nepieciešamo datu iegūšanu no inspicējamā loga un to attēlošanu panelī. Paplašinājums ir izstrādāts lietošanai kopā ar SAP Screen Personas 3.0, tā mērķis ir vienkāršot atkļūdošanas un problēmu novēršanas procesus, attēlojot pašreizējo klienta lietojumprogrammas datu stāvokli skaidrā un viegli saprotamā veidā. Paplašinājums ir paredzēts konkrētam lietotāju lokam - SAP Screen Personas 3.0 izstrādātājiem. Paplašinājums ir izstrādāts JavaScript programmēšanas valodā, lietojot jQuery bibliotēku, SAPUI5 rīkkopu, Chrome DevTools extensions API un uzdevumu pildītāju Grunt.

SAP Screen Personas 3.0 Chrome Developer Tools extension is a software component, that allows to add an additional functionality to Google Chrome browser. Extension adds a new panel “Personas” to Google Chrome Developer Tools window, evaluates code in the inspected window to get the needed information and displays acquired information in the panel. The goal of extension is to simplify SAP Screen Personas 3.0 debugging and troubleshooting process by presenting current client application state in clear and readable manner. The extension is meant for a specific user group – SAP Screen Personas 3.0 developers.  Extension is developed in JavaScript programming language using jQuery library, SAPUI5 toolkit, Chrome DevTools extensions API and task runner Grunt.
SAP Screen Personas 3.0 Chrome Developer Tools Extension Development
Keywords: Datorzinātne; JavaScript; SAPUI5; Chrome DevTools paplašinājums; SAP Screen Personas 3.0; Chrome DevTools Extension