Eisgang auf der Düna: Dahlenholm (April 1905) - Kupfer, Karl Reinhold (My University, 1905)
Foto 1 - 4: Bis auf den Grund zerteute Eismassen zwichen Dahlenholm und dem rechten Dünaufer. Foto 5: Eistauung zw. Dahlenholm und dem rechten Dünaufer. Foto 1 - 4: Līdz pamatiem sadauzītas ledus masas starp Doles salu un labo Daugavas krastu. Foto 5: ledus sastrēgumi starp Doles salu un Daugavas labo krastu.  (LU Muzeja Botānikas un mikoloģijas kolekcija M1618/293)
Drift ice in Daugava (April 1905)
Ledus iešana Daugavā (aprīlis 1905)
K. R. Kupfera 1905. gada aprīlī fotografētā ledus iešana Daugavā pie Doles salas ar autora aprakstu. K. R. Kupfer's photographed drift ice in Daugava near Dole Island on April 1905, with an autor's description. K. R. Kupfer fotografierte am April 1904 Eisgang in der Daugava bei Dole Island mit einer Beschreibung vom Autor.
Keywords: Eisgang; ledus iešana; drift ice; Daugava; Düna; Dahlenholm; Doles sala; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences