Par likteņa deevibam, trim Laimiņam: Terbatā 23. maijā 1893. g. - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1893)
Manuskripts rokrakstā
Par likteņa dievībām, trim Laimiņām
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Ethnology; Folklora, latviešu; Mitoloģija, baltu; Latviešu mitoloģija; Laima (latviešu dievība); Folklore, lettisch; Lettische Mythologie; Laima (lettische Gottheit); Folklore, Latvian; Latvian mythology; Rokrakstu kolekcija