Programmatūras izpildes vides testēšana - Rauhvargers, Krišs (My University, 2010)
Promocijas darbā risināta praktiska programmatūras dzīves cikla uzlabošanas problēma, tiecoties samazināt programmatūras uzturēšanas fāzē nepieciešamo cilvēka darba un zināšanu ieguldījumu. Darbā piedāvāta jauna programmatūras būves tehnoloģija, kas sniedz iespēju programmatūru izstrādāt tā, lai tā varētu patstāvīgi pārbaudīt savu „dzīvotspēju” dotajā izpildes vidē.
Keywords: viedās tehnoloģijas; izpildes vides testēšana; konfigurācija; programmatūras dzīves cikls