Veiktspējas testu rezultātu uzkrāšanas un apstrādes lietojumprogramma - Fridrihsons, Rihards (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbs apraksta izstrādātu web lietojumprogrammu, kas paredzēta veiktspējas testu ielasīšanu no CSV (comma separated value) datnēm, to apstrādi un saglabāšanu datubāzē.

This paper describes the development of web application that is used to parse performance test (benchmarking) results from CSV (comma seperated value) files and to save parsed data into database.
Benchmarking storage and proccessing application
Keywords: Datorzinātne