Datorprogrammēšanas uzņēmuma darbības nepārtrauktības vadīšana - Beļavska, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba „Datorprogrammēšanas uzņēmuma darbības nepārtrauktības vadīšana” problēmas būtība ir noskaidrot iespējamus riskus uzņēmuma saimnieciskai darbībai un izstrādāt iespējamo risku mazināšanas pasākumus. Bakalaura darbā autore analizēja risku klasifikāciju, finanšu risku novērtēšanas metodes, izstrādāja bankrota riska prognozēšanas modeli, kā arī izstrādāja mazināšanas pasākumus uzņēmuma iekšējiem riskiem. Pētījuma mērķis ir analizēt iespējamus finanšu riskus un bankrota riska vārbūtību uzņēmumam, analizēt uzņēmuma SIA „Gaming” ārējus un iekšējus riskus, kā arī izstrādāt mazināšanas pasākumus uzņēmuma iekšējiem riskiem. Bakalaura darbs „Datorprogrammēšanas uzņēmuma darbības nepārtrauktības vadīšana” sastāv no 72 lappusēm. Darbā ir iekļautas 18 tabulas un 10 attēli. Atslēgvārdi: darbības nepārtrauktības vadīšana, risku vadība, finanšu riski, uzņēmuma riski, bankrota risks.

The aim of the present Bachelor’s paper ‘Business Continuity Management of a Computer Programming Company’ is to define possible risks in the company’s commercial activity and work out possible risk reduction strategies. The author of the paper has analysed risk classification and financial risks prevention methods, developed a bankruptcy risk prediction model as well as outlined activities for reducing a company’s internal risks. The aim of the research is to analyse the probability of possible financial and bankruptcy risks for a company, evaluate ‘Gaming’ Ltd. external and internal risks as well as work out activities for the reduction of the company’s internal risks. Bachelor paper ‘Business Continuity Management of a Computer Programming Company’ consists of 72 pages. The paper includes 18 tables and 10 graphs. Key words: business continuity management, risk management, financial risks, business risks, bankruptcy risks.
xxx
Keywords: Vadībzinātne