Medījuma uzpirkšanas un pārdošanas e-risinājuma izveide - Ozols, Eduards Rūdolfs (Latvijas Universitāte, 2023)
Bakalaura darbā “Medījuma uzpirkšanas un pārdošanas e-risinājuma izveide” tiek izstrādāts pirkšanas/pārdošanas e-risinājumus uzņēmumam, kas uzpirks un pārdos medījuma gaļu un tās izstrādājumus plašākai sabiedrības daļai. Bakalaura darba tēmas aktualitāti pamato nepieciešamība pēc veselīgas un dabiskas izcelsmes gaļas, kas būtu pieejama jebkuram cilvēkam, ko ir iespējams īstenot, izveidojot internetveikalu, kas sniegtu iespēju iegādāties medījuma gaļu jau sadalītu gabalos vai veselu kautķermeni, vai arī gatavās produkcijas izstrādājumus, kas sastāv no meža gaļas, piemēram, dažāda veida desas, konservus, burger kotletes, pelmeņus u.c. Darbs sastāv no 76 lappusēm, 29 attēliem, 3 tabulām un 2 pielikumiem.

In the bachelor's thesis "Creation of an e-solution for buying and selling wild game meat", a buying/selling e-solution is developed for a company that will buy and sell game meat and its products to the wider public. The topicality of the subject of the bachelor's thesis is based on the need for meat of healthy and natural origin, which would be available to any person, which can be provided by creating an online store that provides the opportunity to buy game meat that is already cut into pieces or a whole carcass, or finished products consisting of forest meat, for example, different types of sausages, preserves, burger meatballs, dumplings, etc. Bachelor's thesis consists of 76 pages, 29 pictures, 3 tables and 2 attachments.
Creation of an e-solution for buying and selling wild game meat.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Medījums; Pārdošana; Uzpirkšana; E-komercija