SIA "PIPETECH" darbības izvērtējums un attīstības iespējas Tukumā. - Geidāne, Sanita (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darba autors: Latvijas Universitātes, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, pirmā līmeņa profesionālas augstākās izglītības studiju programmas “Komercdarbības organizācija “ Tukuma filiāles 3.kursa studente Sanita Geidāne. Kvalifikācijas darba vadītājs: Dr.sc.admin., Inta Kulberga, Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte. Kvalifikācijas darba tēma: SIA „PIPETECH “ darbības izvērtējums un attīstības iespējas Tukumā. Kvalifikācijas darba mērķis ir izpētīt un analizēt uzņēmuma SIA „PIPETECH“ uzņēmuma darbību un izstrādāt priekšlikumus tās attīstībai nākotnē. Kvalifikācijas darba: Pirmajā nodaļā – autore atspoguļo uzņēmējdarbības teorētiskos pamatus, noskaidrojot tās mērķus, metodes un paņēmienus. Otrā nodaļa – pamatojoties uz teoriju, analizēta uzņēmuma iekšējās vides ietekme, analizēti finanšu rādītāji. Trešā nodaļa – pamatojoties uz teoriju, analizēta uzņēmuma ārējās vides ietekme, izvērtēta konkurences vide; Ceturtajā nodaļā – ņemot vērā darbību uzņēmumā, sniegti priekšlikumi attīstībai Tukumā. Kvalifikācijas darbs sastāv no 4 nodaļām, 12 tabulām, 13 attēliem. Izmantoti 17 literatūras avoti un 4 pielikumi. Darbs sastāv no 51 lapas.

Author of the qualification paper: Faculty of Economics, University of Latvia, Faculty of Business, Management and Economics, 3rd year student of the Tukums branch Sanita Geidane, 1st level professional higher education study program “Business organization “. Head of Qualification: Dr.sc.admin, Inta Kulberga, University of Latvia, Faculty of Business, Management and Economics,. Theme of the qualification paper: Evaluation of the activity of SIA “PIPETECH“ and development opportunities in Tukums. The objective of the qualification paper is to study and analyze the business activities of SIA PIPETECH and to develop proposals for its future development. Qualification paper: In the first chapter - the author reflects the theoretical foundations of business, clarifying its goals, methods and techniques. In the second chapter - based on the theory, ranalyzes the impact of the company's internal environment, analyzes financial indicators. In the third chapter - based on the theory, analyzes the impact of the company's external environment, and evaluates the competitive environment; In the fourth chapter - taking into account the activities of the company, offers proposals for development in Tukums. The qualification paper consists of 4 chapters, 12 tables, 13 pictures, 17 literature sources and 4 annexes. The work contains 51 pages.
Evalution of the activity of SIA "PIPETECH" and development opportunities in Tukums.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; uzņēmējdarbība; iekšējā un ārēja vide; konkurētspēja; finanšu rādītāji; attīstība