Liela uzņēmuma resursu pārvaldības informācijas sistēma - Buls, Daniels (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba ietvaros tika izstrādāta resursu pārvaldības informācijas sistēma un programmatūras dokumentācija, kuras pamatu veido programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts un testēšanas dokumentācija. Informācijas sistēmas mērķis ir atvieglot un centralizēt pasākumu un darbinieku pārvaldību lielam uzņēmumam vienotā vietnē. Sistēma ir izstrādāta kā tīmekļa lietotne, izmantojot Laravel 8, atvērtā koda PHP tīmekļu ietvaru.

The paper contains the software documentation, requirement specification, design description and testing documentation for the information system for resource management in a large enterprise. Specifically, the system aims to ease and centralize event un employee management. System was developed as web application by using PHP framework Laravel 8.
Information system for resource management in a large enterprise
Keywords: Datorzinātne; resursu pārvaldība; informācijas sistēma; tīmekļa lietotne; Laravel 8