Mobilās lietotnes izstrāde un izplatīšana - Kiršteins, Jānis (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba temata nosaukums ir "Mobilās lietotnes izstrāde un izplatīšana". Darba mērķis ir izstrādāt projektu mobilai lietotnei ar kuras palīdzību būtu iespējams veikt muzikālās dzirdes attīstības vingrinājumus. Darbā tiek analizēta muzikālās dzirdes attīstības vingrinājumu veikšanas iespējas ar mobilās lietotnes palīdzību. Tiek analizētas mobilo iekārtu tehniskās iespējas, vingrinājumu veikšanas procesu analīze un to uzlabošanas iespējas, kā arī izplatīšanas īpatnības. Darba rezultāta izveidots projekts ar lietotnes koncepciju, dekompozīcijas, datu, lietotāju saskarņu un izplatīšanas aprakstiem.

The subject of this diploma paper is "Mobile application development and distribution". The goal of this paper is to create mobile application development project that could allow one to execute musical ear development exercises. Diploma paper consists of musical ear development exercise analysis and its practicing opportunities using mobile application. Detailed technical and software capabilities of mobile devices, exercise process, improvement opportunities and distribution methods are described and analyzed. As the result of diploma paper there are mobile application development project created consisting of application concept, decomposition, data, user interface and distribution descriptions.
Mobile application development and distribution
Keywords: Vadībzinātne; iOS; mobile application development; mobile application distribution; App Store