Loģistikas palīgs - Banzeruks, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2011)
Lietojumprogrammatūra “Loģistikas palīgs” ietver sevī datu bāzi ar informāciju par noliktavam, kravu, noliktavām, strādniekiem. Tā ir paredzēta darbam vienas iestādes ietvaros. Tās galvenās funkcijas ir automatizēta kravu uzskaitīšana, kravu identificēšana, jaunu kravu ierakstu pievienošana. Kravas pasūtītajam ir iespējams apskatīt kravas atrašanās vietu izmantojot attiecīgo timekļa lapu.

“Loģistikas palīgs” application includes database with information about cargo, storehouses, workers. It is targeted for work inside single organization. The main functions include automatic cargo stock-taking, cargo identification, registering new cargo. Cargo customer may get to know location of his cargo with the help of corresponding web page.
Logistic helper
Keywords: Datorzinātne