Farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītība - Ābola-Eiduka, Līga (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā “FARMACEITU UN FARMACEITA ASISTENTU PĒCDIPLOMA IZGLĪTĪBA” apskatīta augstākas izglītības farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītības sistēma Latvijā. Apkopota informācija par tādiem jautājumiem kā farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītības nepieciešamību un iespējām. Tika izstrādāta aptaujas metodoloģija un veikts pētījums par farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītības sistēmas efektivitāti. Iegūtie dati analizēti, statistiski apstrādāti un apkopoti darba trešajā nodaļā. Pamatojoties uz teorētiskām atziņām un aptaujas rezultātiem, izpētīti dažādi farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītības sistēmas praktiskie aspekti. Tika izstrādāti vairāki priekšlikumi farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītības sistēmas pilnveidošanai. Bakalaura darbs ir uzrakstīts latviešu valodā, tā apjoms ir 57 lappuses. Darbs satur 12 attēlus, 3 tabulas un tajā izmantots 21 literatūras avots. Atslēgvārdi: farmaceitu un farmaceita asistentu izglītība, farmaceitu un farmaceita asistentu pēcdiploma izglītības, farmaceitu un farmaceita asistentu tālākizglītība.

The theoretical aspects of pharmacists and pharmacists’ assistants post-graduating education were considered in Bachelor thesis “PHARMACISTS AND PHARMACIST’ ASSISTANTS POST-GRADUATING EDUCATION”. Existing pharmacists and pharmacists’ assistants post-graduating education system, its opportunities and necessity in modern World was researched. The survey methodology was developed, survey was performed and results were analyzed, statistically processed and compiled in the third chapter of this thesis. Proposals and suggestions have been provided for improving pharmacists and pharmacists’ assistants post-graduating education system. Bachelor thesis is written in Latvian and consists of 57 pages. The thesis contains 12 images, 3 tables and 21 sources of used literature. Keywords: pharmacists and pharmacists’ assistants education, pharmacists and pharmacists’ assistants post-graduating education.
Pharmacists and pharmacist' assintants post-graduating education
Keywords: Farmācija