Akciju sabiedrības „Latvijas valsts meži” attīstības prognozes - Kreile, Madara (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba tēma ir „AS „Latvijas valsts meži” attīstības tendences”. Darbā tiek analizēta meža nozare Latvijā un AS „Latvijas valsts meži” finansiālie rādītāji. Maģistra darba mērķis: Izvērtēt AS „Latvijas valsts meži” finanšu situāciju un tās uzlabošanas prognozes. Darbs sastāv no trīs nodaļām, kuras ir saistītas savā starpā un katra sastāv no vairākām apakšnodaļām. Pirmajā nodaļā tiek aprakstīti informācijas avoti finanšu analīzes veikšanai, plānu normatīvi un finanšu analīzes veikšanas procedūras. Otrajā nodaļā tiek raksturota AS „Latvijas valsts meži” darbība un tā loma Latvijas ekonomiskajā izaugsmē. Trešajā daļā tiek veikta saimnieciski finansiālo rādītāju analīze AS „Latvijas valsts meži”. Darba apjoms ir 81 lapa, 14 tabulas, 12 attēli un 3 pielikumi. Darbā izmantots 41 literatūras un avotu resurss. Atslēgvārdi: finanšu analīze, grāmatvedība, plānošana, kontrole, prognozēšana.

The Master’s Paper topic is „JSC „Latvijas valsts meži” development trends”. The following work analyzes the Latvian forest sector and JSC „Latvijas valsts meži” financial parameters. The work’s objective is to evaluate the JSC „Latvijas valsts meži” financial situation and improvement predictions. The paper consists of three parts, which are connected to each other and each consist of several chapters. The first chapter describes the sources of information for financial analysis, regulations of plans and procedures of financial analysis. The second chapter describes the JSC „Latvijas valsts meži” activity and its role in the Latvian economic growth. The third part is carried out economic analysis of the financial indicators of JSC „Latvijas valsts meži” The paper consists of 81 page, 14 tables, 12 pictures and 3 appendices. The paper was written using 41 source of literature and resource. Keywords: financial analysis, accounting, planning, controling, forecasting.
JSC "Latvijas valsts meži" development trends
Keywords: Ekonomika