A/S AirBaltic Corporation iekšējās komunikācijas analīze. - Maslova, Elīna (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma ir “ AS AirBaltic Corportation iekšējās komunikācijas analīze”. Darba mērķis ir balstoties uz teorijas aspektiem veikt AirBaltic iekšējās komunikācijas analīzi un izvirzīt priekšlikumus iekšējās komunikācijas pilnveidošanai. Darba struktūru veido ievads, trīs galvenās nodaļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba uzdevumi ir saistīti ar komunikācijas būtības, procesa un iekšējās komunikācijas analīzes elementu apskati, iekšējās komunikācijas tendenču un A/S AirBaltic Corporation organizācijas aprakstu un iekšējās analīzes veikšanu, kā arī secinājumu un priekšlikumu izstrādi balstoties uz darbā gūtajiem rezultātiem. Bakalaura darbs sastāv no 70 lapaspusēm, 20 attēliem un 1 tabulas, tā izstrādei izmantoti 53 literatūras avoti.

The subject of Bachelor thesis is “Analysis of internal communication of JSC AirBaltic Corporation” The aim is to conduct and analysis of internal commiunication of AirBaltic based on theorethical aspects, draw conclusions and provide suggestions for enhancement of internal communication. Work structure is formed of introduction, three main chapters, conlusions and suggestions. Work tasks are connected with describing the essence, process, tendencies, elements of communication and exploring them on the example of AirBaltic, drawing conclusinons and suggestions for improving AirBaltic’s internal commmunication. Bachelor thesis consists of 70 pages, 20 pictures, 1 table and 53 sources of literature was used.
Analysis of internal communication of JSC AirBaltic Corporation.
Keywords: Vadībzinātne; komunikācija; iekšējā komunikācija; iekšējās komunikācijas analīze; AirBaltic