Individualizētas standartproduktu līnijas izstrādes novērtejums metālapstrādes uzņēmuma SIA “Sils &Sili”komercdarbības attīstībai. - Pakere, Ieva (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba tēma ir “Individualizētas standartproduktu līnijas izstrādes novērtējums uzņēmuma SIA “Sils & Sili” komercdarbībai”. Darba mērķis ir ir izvērtēt individualizētas standartproduktu līnijas izstrādi metālapstrādes un dizaina kompānijas SIA “Sils & Sili” komercdarbības attīstības paplašināšanai un veicināšanai. Darbs ir strukturēts 3 daļās. Pirmajā daļā ir apzināti produkta virzīšanas tirgū teorētiskie aspekti un pielietojamās metodes. Otrajā daļā ir aprakstīts uzņēmums SIA “Sils & Sili”, tā darbības galvenie virzieni, pašreizējā produkta profils un novērtēts iespējamais metāla rotaslietu līnijas izveides procesa koncepts uzņēmumā. Trešajā daļā ir viekta aptauja par rotaslietu iegādes paradumiem, apkopoti tās dati un analizēta intervija ar SIA “Sils & Sili” vadītāju. Bakalaura darba apjoms ir 61 lapa un tas sastāv no 3 nodaļām, 22 attēliem, 6 tabulām un 2 pielikumiem. Darba izstrādei izmantoti 24 literatūras avoti. Bakalaura darbā izvirzītā hipotēze ir: uzņemums SIA “Sils & Sili”, piedāvājot tirgū jau iepriekš izgatavotu standartproduktu līniju, piedāvātu savu produktu plašākam klientu lokam, gūtu papildus peļņu un nodrošinātu vienmērīgu darba plūsmu uzņēmuma darbiniekiem, ražojot preces arī pašreizējo pasūtījumu starplaikos. Atslēgvārdi: produkta tirgū virzīšanas metodes, rotaslietu līnija, produktu līnija, interneta veikals.

The theme of the bachelor's thesis is “An evaluation of a customized standard product line creation for the business development of the metal processing company SIA “Sils & Sili”. The aim of the work is to evaluate the development of a customized standard product line to the metal working and design company SIA “Sils & Sili”, for expanding and promoting the business development . The work is structured in 3 parts. The first part identifies the theoretical aspects of product promotion and the methods used in it. The second part describes the company “Sils & Sili”, the main directions of its activities, the current product profile and evaluate the possible concept of the metal jewelery line creation process in the company. The third part contains a questionnaire on jewelry purchase habits, summarizes its data and analyzes the interview with the manager of SIA “Sils & Sili”. Bachelor paper consists of 61 page, 3 chapters, 22 pictures, 6 charts and 2 annexes. 24 literature sources have been used for the work. Bachelor’s hypothesis is that by offering market already pre-made product line, company SIA “Sils & Sili” offer their products to a wider customer range, gain extra profit and ensure a smooth workflow for company employees. Keywords: product promotion methods, jewelery line, product line, the online store.
An evaluation of a customized standart product line creation for the business develepment of the metal processing company SIA “Sils&Sili.
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; produkta tirgū virzīšanas metodes; rotaslietu līnija; produktu līnija; interneta veikals