Sociālo deju katalogs Android platformai - Batogevska, Alina (Latvijas Universitāte, 2014)
Sociālo deju katalogs - ir lietotne Android platformai, kura domāta informācijas izplatīšanas atvieglošanai un informācijas apkopošanai par sociālo deju skolām un tajos pievadātajām nodarbībām. Šobrīd ir grūti orientēties deju nodarbību sarakstā, jo visa informācija glabājas dažādos interneta resursos (vai ir uzzināma tikai no deju skolas pasniedzējiem). Ir problemātiski noteikt nodarbības cenu un salīdzināt datus, lai atrastu sev piemērotāku variantu. Tā kā autors neatrada alternatīvu programmaturas variantu ar aprakstīto ideju Google Playmarketā, ir izveidota lietotne, kura risinās visus aprakstītos uzdevumus un atvieglos lietotajiem ienākt dejošanas pasaulē, kā arī atrast visu vajadzīgo informāciju tagadējiem dejotājiem. Atslēgvārdi: Android, deju skolas, deju nodarbības, salsa, bachata, kizomba, dejas Rīgā.

Social dances’ catalogue is a software for Android platform that provides collected and sorted information about social dance schools and social dance classes' schedule, as well as it simplifies distribution of the information. In present time, it is hard to orientate in dance classes' schedule, since information is stored in different resources (or can be collected only from dance teachers). It is problematic to define the price for particular class and compare data for choosing the right option for yourself. As there is found no alternative software with the same idea in Google Playmarket, a new application is created to solve all defined aims and to simplify the informational search for new dancers, as well as for existing ones. Keywords: Android, dance school, dance classes, salsa, bachata, kizomba, dances in Riga.
Social dance catalogue for Android platform
Keywords: Datorzinātne