Botāniskā dārza sekciju Augu daudzveidības pētījumi ex situ, Augu selekcija un introdukcija tēžu krājums - Latvijas Universitāte. 79. starptautiskās zinātniskās konference (Latvijas Universitāte, 2021)
Latvijas Universitātes 79. starptautiskās zinātniskās konferences Botāniskā dārza sekcijas Augu daudzveidības pētījumi ex situ un Augu selekcija un introdukcija notika 2021. gada 4. februārī. Krājumā ir 12 ziņojumu kopsavilkumi.
Keywords: botāniskais dārzs; augu kolekcijas; augu pavairošana in vitro; retie un aizsargājamie augi; rododendri; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology