SIA „Vakcīna” finansiālais stāvoklis un sabiedrības tālākās attīstības izvērtējums - Bindere, Dita (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba autore: Dita Bindere. Diplomdarba nosaukums: SIA „Vakcīna” finansiālais stāvoklis un sabiedrības tālākās attīstības izvērtējums.” Diplomdarba mērķis: izanalizēt finanšu darbību uzņēmumā un izstrādāt SIA „Vakcīna” stratēģisko plānu darbības paplašināšanai veterinārās vakcinācijas apgādes jomā. Mērķa sasniegšanai autore izvirzīja šādus uzdevumus: apzināt finansiālo stāvokli uzņēmumā; izvērtēt SIA “Vakcīna” darbību konkurences apstākļos; izpētīt vakcināciju nozares tendences; izanalizēt Latvijas veselības aizsardzības politikas mijattiecību ar vakcinācijas nozari; izstrādāt stratēģiju jaunas veterināro vakcīnu tirgū. Diplomdarbs sastāv no 3 daļām. Pirmajā nodaļā autore veic finanšu analīzi; otrajā – analizē SIA „Vakcīnas” komercdarbības vidi. Trešajā izstrādā stratēģiju darbības paplašināšanai veterināro vakcīnu tirzniecības jomā. Autore izsaka piedāvājumus finanšu situācijas uzlabošanai, kurus varētu izmantot analizētā uzņēmuma finanšu vadībā turpmāko finanšu lēm-

Diploma work`s author: Dita Bindere. Diploma work`s name: SIA "Vaccine" financial situation and future development of public review. " Diploma work`s purpose: to analyze the financial performance of the company and the development of SIA "Vaccine" a strategic plan for expansion of the veterinary vaccine supply area. Author pulled out such tasks to reach purpose: To achieve this author has put forward the following objectives: to identify the financial position of the company; evaluate SIA "vaccine" competitive activity; vaccination explores industry trends; analyze the Latvian health policy interaction with the vaccine industry, to develop a new strategy for the veterinary vaccines market. Diploma work is structured in 3 parts: In the first the author makes a financial analysis of the second - analyze SIA ‘’Vaccine’’ business environment. Develop a strategy for the third expansion of veterinary vaccines trade. Author expresses proposals to improve the financial situation, w-
SIA „Vaccine” financial situation and future development of public review
Keywords: Ekonomika