LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un Latvijas optometristu un optiķu asociācijas konferenču referātu tēzes - (:unkn) unknown (LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļa, 2022)
Tēzes no LU 80.Starptautiskās zinātniskās konferences Cilvēka fizioloģijas un uztveres sēdes un LU Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un LOOA kopīgās klīniski praktiskās konferences Rīgā, 2022. gada 11. un 13. februārī
Keywords: krāsu temperatūra; optiskās aberācijas; krāsu redze; acu kustības; papildinātā realitāte; stereoredze; lasītprasme; akomodācija; redzes treniņi; ambliopija; katarakta; redzes asums; žilbšana; sausā acs; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Other physics::Optics