Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķis Edgars Siliņš: biobibliogrāfija - Taure, Lidija; Štāle, Gunita (Latvijas Akadēmiskā bibliotēka, 1997)
Bibliogrāfijā secīgi sakārtoti bibliogrāfiskie apraksti E. Siliņa publicētajiem darbiem, autorapliecībām, vadītajām disertācijām, populārzinātniskajiem darbiem, rakstiem enciklopēdijās, publicistikai, rediģētajiem darbiem, līdzdalību redkolēģijās, kā arī literatūra par viņa zinātnisko un sabiedrisko darbību.
Keywords: cietvielu fizika; zinātnes filosofija; biobibliogrāfija; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics