Projekts: Web programmēšanas uzņēmuma izveidošana - Hramcova, Marija (Latvijas Universitāte, 2010)
Projekta ietvaros tiks izveidots vidējā lieluma web programmēšanas uzņēmums Rīgā. Lielāka uzmanība tiks veltīta sekmīgai uzņēmējdarbības sākšanai mūsdienas apstākļos, kad ir grūti saņemt kredītu, un ir cīņa par katru klientu. Projekta misija – izveidot konkurētspējīgo web programmēšanas uzņēmumu, kurš kvalitatīvi un ātri apkalpos vietējus un ārzemju klientus, nodrošinot sevi ar stabilu peļņu. Web programmēšanas uzņēmums būs sabiedrība ar ierobežotu atbildību ar nosaukumu „Virtuālā pasaule”, to saimnieciskās darbības nozari var definēt kā datorpakalpojumu nozari. Uzņēmums savu darbību plāno uzsākt 1.jūlijā 2010.gadā. Izveidojot to, tiks iemaksāts pamatkapitāls atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai - 20 000,00 LVL. Projekts atmaksāsies 13 mēnešos un 2 dienās.

The theme of this project is a medium-sized web programming company establishment in Riga. Special attention will be given to a successful business start in current economical conditions, when it is difficult to get credit and there is a fight for every customer. The aim of the project is to establish a competitive web programming company, which will present high quality products to local and foreign clients providing itself with a steady profit. Web programming company will be registered as Limited Liability Company under the name "Virtuālā pasaule". The company will be established on the 1st July 2010 and its capital stock will be 20 000,00 LVL. The project will pay off in 13 months and 2 days.
Project: Web programming company establishment
Keywords: Finanses un kredīts