Interneta veikala izstrāde ar VIN dekodera integrēšanu - Stinkevičs, Ivars (Latvijas Universitāte, 2014)
„Interneta veikala izstrāde ar VIN dekodera integrēšanu” ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta sistēma (interneta veikals MainiEllu.lv). Tā sniedz iespēju atrast, apskatīt un pasūtīt lietotājam vēlamo produktu. Lai pilnvērtīgi izmantotu interneta veikala funkcijas (veiktu preces meklēšanu, pasūtīšanu vai sazināšanos ar administratoru) lietotājam nav nepieciešama reģistrācija. Veiksmīgam darbam ar sistēmu lietotājam nepieciešamas pamat prasmes darbā ar datoru, kam ir piekļuve internetam. Sistēma izstrādāta Kohana ietvarā, izmantojot MVC (Modelis/Skats/Kontrolieris) principu. Atslēgas vārdi: interneta veikals;

„Web store development with VIN decoder integration” is system that has been developed within qualification paper. The system allows users to find, view and order desired product. In order to use all system features (product search, order, contact with administration) user does not require registration. To successfully work with the system user must have basic computer skills and a connection to internet. The System is developed within Kohana Framework, using MVC (Model/View/Controller) principle. Keywords: online store;
Web store development with VIN decoder integration
Keywords: Datorzinātne