Pilsonis 31 stundā. Sociālie tīkli. Mācību resursi - Helmane, Ineta; Klempere-Sipjagina, Agita (Latvijas Universitāte Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, 2020)
1. NODARBĪBA Temats: Sociālie tīkli Problēma: Vai esmu atkarīgs no sociālajiem tīkliem? EKONOMIKA: alternatīvās izmaksas ĒTIKA: brīvība un atbildība, atkarība no tehnoloģijām un kā tas maina dzīvesveidu PILSONĪBA: informācijas sabiedrība 2. NODARBĪBA Temats: Sociālie tīkli Problēma: Live vs. virtuālā komunikācija EKONOMIKA: ekonomiskās sistēmas ĒTIKA: saziņa tiešsaistē: ieguvumi un draudi, draudzība PILSONĪBA: informācijas sabiedrības jautājumi 3. NODARBĪBA Temats: Balsošanas laiks Problēma: Vai es esmu racionāls vēlētājs? EKONOMIKA: ekonomiskā racionalitāte, ekonomizācija ĒTIKA: attiecības starp indivīdu un pūli PILSONĪBA: valsts, suverenitāte, politiskais process, vēlēšanu sistēma
Erasmus+ KA2 Projekts Citizen in 31 Hours n°2019-1-LT01-KA201-060726
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Sociālie tīkli