Tar ekun fabrika - Walerstejn, L. (Lenpartizdat, 1933)
Apskats par rūpniecību sociālisma un kapitālisma sistēmā. Tulkojums no krievu valodas evenku valodā.
Что такое фабрика
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Industrial engineering and economy::Manufacturing engineering and work sciences; Industry; Factories; Tungus languages; Evenki language; Rūpniecība; Evenku valoda; Фабрики; Тунгусский язык; Эвенкийский язык