Dzīves vietas pievilcība un iedzīvotāju apmierinātība ar dzīves kvalitāti dažādās Jelgavas apkaimēs - Vīgants, Toms (Latvijas Universitāte, 2016)
21. gadsimtā interese par dzīves kvalitātes pētījumiem pasaulē aizvien ir liela, pētījumi par dzīves kvalitāti un iedzīvotāju apmierinātību Latvijā līdz šim nav bijuši daudz.

In the 21st century interest about quality of life in the world as a research is high, studies about quality of life and satisfaction of residents of Latvia so far has not been much
Attractiveness of the place of residence and satisfaction of population with quality of life in different neighborhoods in Jelgava
Keywords: Ģeogrāfija; Dzīves kvalitāte; Iedzīvotāju apmierinātība; Dzīves vietas pievilcība; Jelgavas apkaimes