Metālu oksīdu un sulfīdu nanovadu heterostruktūras - Žideļūns, Jānis (Latvijas Universitāte, 2016)
Maģistra darbā apskatītas metodes kā sintezēt metāla oksīdu un metāla sulfīdu nanovadus, kā arī heterostrukturētus kodola-apvalka nanovadus, un izpētīta nanovadu iekšējā struktūra atkarībā no apvalka audzēšanas metodes.

Methods of sythesis of metal oxide and sulfide nanowires and heterostructured core-shell nanowires as well and reaserch of nanowire internal structure depending on growth mechanism are discussed in this master's thesis.
Metal oxide and sulfide based nanowire heterostructures
Keywords: Fizika; Kodola apvalka nanovadi; heterostruktūras; vara oksīds; vara volframāts; kadmija sulfīds