Profesors Kārlis Krauliņš: personālais bibliogrāfiskais rādītājs - Paklevinska, Tatjana (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1979)
Filoloģijas doktora profesora K. Krauliņa personālais bibliogrāfiskais radītājs ietver viņa darbu publicējumus laikposmā no 1924.gada līdz 1978.gadam. Atsevišķās nodaļās sakopoti profesora K. Krauliņa rediģētie darbi, viņa vadītās disertācijas, kā ari raksti par viņu.
Профессор Карл Янович Краулинь: персональный библиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Filoloģijas zinātņu profesori Latvijas Univesitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Latviešu literatūras vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Latviešu literatūras kritika - bibliogrāfiskais rādītājs; Literatūras vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Literatūras kritika - bibliogrāfiskais rādītājs; Латышская литература (история и критика) - библиографический указатель; Литература (история и критика) - библиографический указатель; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Bibliogrāfiskie rādītāji