Antīkie informācijas resursi studijām un pētniecībai LU Bibliotēkas krājumā - Uzula, Aija (My University, 2011)
Prezentācija satur informatīvu ieskatu par LU Bibliotēkas krājumā esošo Reto izdevumu un rokrakstu kolekciju un tajā iekļautiem antīkiem informācijas resursiem
Keywords: Reto izdevumu un rokrakstu kolekcija; Antīkie informācijas resursi; LU Bibliotēkas krājums