Pētera Šmita vēstule Jānim Misiņam - Šmits, Pēteris (My University, 1930)
Atklātnē atgādinājums J. Misiņam par uzstāšanos Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas sēdē
A. g. J. Misiņa kgs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Šmits Pēteris; Misiņš Jānis