Mobilās lietotnes "Rimi receptes" projekts - Meļnika, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir Mobilās lietotnes „Rimi receptes” projekts. Darba mērķis ir izveidot „Rimi receptes” lietotnes projektu, ko būtu iespējams realizēt un piedāvāt Rimi tīklam komerciālu ienākumu gūšanai un uzņēmuma zīmola attīstības veicināšanai. Darbā raksturota Rimi uzņēmējdarbība, izpētīta viedtālruņu un lietotņu statistiskie dati, līdzīgu risinājumu un konkurentu priekšrocības. Veikta analīze un noteikta projekta pamata funkcionalitātes un izstrādei nepieciešamie dati, prototipi, projekta realizēšanas pārvaldības plāns, attīstības iespējas un ierobežojumi. Darbs tiks izmantots kā biznesa plāns projekta īstenošanai dzīvē. Atslēgvārdi: Rimi, receptes, lietotne, projektēšana, tehniskā specifikācija.

This diploma paper name is – The "Rimi recipes" mobile application project. The purpose of diploma is to create “Rimi recipes” application project, realize it and offer to Rimi so this application can create commercial revenue and develop further brand recognition. Diploma consists of description of Rimi entrepreneurship, smartphone and application statistics, similar solutions and competitor’s strengths. An analysis has been made and basic functions and necessary data for development is defined, prototypes, management plan of project realization, further development opportunities and limitations. This diploma will be used as a business plan for project implementation. Key words: Rimi, recipes, application, projection, technical specification.
The "Rimi recipes" mobile application project
Keywords: Vadībzinātne