Tīmekļa lietotne pasākumu izsekošanai: pasākumu, iestāžu un atsauksmes moduļi - Ļebedeva, Ksenija (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot tīmekļa lietotne “Evntly”, kas ļauj atrast un sekot līdzi pilsētā notiekošos pasākumus. Lietotne ir paredzēta lietošanai jebkuram lietotājam. Lietotājiem būs pieejama informācija arī par iestādēm, iestāžu reitingu un pasākumiem. Kopumā šī tīmekļa lietotne lietotājiem sniegtu ērtu un lietotājam draudzīgu veidu, kā atklāt un piedalīties pasākumos un atrast pasākumus savā apkārtnē. Tā būtu īpaši noderīga cilvēkiem, kuri ir jauni kādā apkārtnē vai meklē iespēju satikt jaunus cilvēkus un pamēģināt jaunas lietas. Tīmekļa lietotne “Evntly” ir noderīgs rīks, lai organizētu un reklamētu sociālos un profesionālos pasākumus. Lietotāji varētu izmantot lietotni, lai izveidotu savu pasākumus. Pasākumi varētu tikt atzīmēti kartē, ļaujot lietotājiem viegli redzēt, kur notiek pasākumi un atrast pasākumus savā apkārtnē. Lietotāji varētu arī pārlūkot un meklēt pasākumus pēc dažādiem kritērijiem. Papildus pasākumu izveidei un atrašanai tīmekļa lietotne ļauj lietotājiem apskatīt iestādes. Šajā kvalifikācijas darba ietvaros tiks aprakstīti un izstrādāti 3 sistēmas moduļi: iestāžu modulis, pasākumu modulis un atsauksmes modulis. Tīmekļa lietotne tika izstrādāta, izmantojot ReactJS un NodeJS programmēšanas valodas JavaScript bibliotēkas, stila lapas valodu CSS un SQL vaicājumu valoda.

Web Application for event tracking: events, establishments and feedback modules The goal of this qualification work is to create a web application "Evntly" that allows users to find and track of events happening in the city. The application is intended for use by any user. Users will also have access to information about establishments, their ratings, and events. Overall, this web application will provide users with a convenient and user-friendly way to discover and participate in events and find events in their area. It will be especially useful for people who are new to an area or looking for an opportunity to meet new people and try new things. The "Evntly" web application is a useful tool for organizing and promoting social and professional events. Users could use the application to create their own events. Events could be marked on a map, allowing users to easily see where events are taking place and find events in their area. Users could also browse and search for events based on various criteria. In addition to creating and finding events, the web application allows users to view establishments. In this qualification work will be described and developed three system modules: the establishment module, the event module, and the feedback module. The web application was developed using ReactJS and NodeJS programming language JavaScript libraries, CSS style sheet language, and SQL query language.
Web Application for event tracking: events, establishments and feedback modules
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa lietotne; lietotne; pasākums; iestāde; atsauksmes