Angļu valodas mācību satura izveide sākumskolā nacionālā kultūrvidē - Fedjukova, Margarita; Latvijas Universitāte. Pedagoģijas un psiholoģijas institūts (My University, 1998)
Saturs: Ievads 1. Cilvēka nacionālās kultūrvides un svešvalodas apguves dispozīciju problēma 1.1. Jēdzienu "cilvēks", "kultūra", "nacionālā kultūrvide" un "valoda" filozofiskā un kulturoloģiska analīze 1.2. Nacionālās kultūrvides un jaunākā skolas vecuma bērna mijiedarbības īpatnības 1.3. Jaunākā skolas vecuma bērna fizisko un psihisko īpatnību un mācību satura mijsakarību pamatojums 1.4. Angļu valodas kā svešvalodas mācību priekšmeta analīze sākumskolā konkrētā nacionālā kultūrvidē 2. Angļu valodas kā svešvalodas mācību satura izpēte jaunākā skolas vecuma bērna attīstībā 2.1. Sākumskolā nepieciešamā angļu valodas mācību satura pedagoģiskie un kulturoloģiskie nosacījumi 2.2. Nacionālās kultūrvides elementu izmantošanas rezultātu analīze angļu valodas mācību saturā sākumskolā 2.3. Angļu valodas kā svešvalodas mācību saturs sākumskolā konkrētā kultūrvidē Nobeigums Bibliogrāfija Pielikums
Advisor: Špona, Ausma
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; Skolu pedagoģija; Svešvalodu apguve; Angļu valoda - mācīšana un mācīšanās; Nacionālā kultūrvide; Kulturoloģija; Personības attīstība; Sākumskolu pedagoģija; Personality; English language teaching; Culturology; National cultural environment