Koeficientu inversās problēmas viendimensiju siltumvadīšanas vienādojumam - Gedroics, Aigars (Latvijas Universitāte, 2006)
Šajā darbā galvenā uzmanība tiek veltīta koeficientu inversajām siltumvadīšanas problēmām - atsevišķu gadījumu analīzei un risināšanas piemēriem. Tiek apskatīti arī tiešo siltumvadīšanas problēmu analītiskie atrisinājumi un to praktiskās pielietošanas piemēri, izmantojot Grīna funkciju.

In this study the main attention is focused to the coefficient inverse problems of heat transfer - analysis of particular cases and solving examples. Also analytic solutions and practical examples for direct problems of heat transfer using Green function are examined.
Coefficient inverse problems for one-dimensional heat transfer equation
Keywords: Matemātika