A. Kronenberga bibliogrāfija, 1906-2011 - Ivbule, Dagnija (Neputns, 2017)
Publikācijas par Albertu Kronenbergu un viņa darbiem : Alberts Kronenbergs - grāmatās, krājumos, plakātos, periodiskajos izdevumos (1923-2016)
Keywords: Kronenbergs Alberts, grafiķis, ilustrators, literāts; grāmatu ilustrēšana; latviešu autori; zīmējumi; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION