Elektroauto uzlādes staciju tīkla mobilā lietotne Flutter tehnoloģijā - Eihe, Roberts Kristiāns (Latvijas Universitāte, 2023)
Šajā kvalifikācijas darbā aprakstīta mobilās lietotnes izstrāde izmantojot starpplatformu tehnoloģiju Flutter. Mērķis bija uzprojektēt un izstrādāt elektroauto uzlādes staciju tīkla mobilo lietotni Flutter tehnoloģijā, kas nodrošina, ka ar vienas sistēmas izstrādi pietiek, lai to varētu izmantot uz iOS un Android viedierīcēm.

This qualification describes the development of a mobile app using the cross-platform technology Flutter. The goal was to design and develop a mobile app for a network of electric car charging stations using Flutter technology, which ensures that the development of one system is enough to be used on iOS and Android smart devices.
The mobile app of the network of electric car charging stations in Flutter technology
Keywords: Datorzinātne; flutter; durt; starp-platformu; mobilā lietotne; elektroauto uzlāde