Fotogrāfiju koplietošanas mājaslapa "Piclr" - Beļevičs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2017)
Fotogrāfiju koplietošanas mājaslapas “Piclr” sākotnējais mērķis bija bilžu glabāšana sistēmā un koplietošana starp atsevišķiem un visiem mājaslapas lietotājiem. Šī brīža ietvaros “Piclr” nodrošina bilžu un albūmu glabāšanu un dzēšanu datu bāzē, kā arī cita lietotāja galerijas aplūkošanu. Projekts ir realizēts Java EE 8 tīmekļa lietotņu izstrādes platformā un MySQL 5.7 datu bāzu vadības sistēmā. Lietotne tika izvietota uz WildFly 10.1 servera. Galvenie 8 sistēmas moduļi ir: Reģistrēšanas/pieslēgšanas modulis, paroles atjaunošanas modulis, galerijas modulis, koplietošanas modulis, profila modulis, ziņojumu modulis, meklētāja modulis un administratora modulis.

Initial goal of photo sharing website "Piclr" was picture storage and sharing with specific users or with every website user. For now “Piclr” website provides picture and album storage and deletion, as well as other user gallery inspection. Project was made using Java Platform Enterprise Edition 8 and MySQL 5.7 database management system. Application was deployed on WildFly 10.1 server. System consists of 8 main modules: Register/log in module, password reset module, gallery module, share module, profile module, report module, search module, administrator module.
Photo Sharing Website "Piclr"
Keywords: Datorzinātne; galerija; bildes; albūms; koplietošana