Moodle spraudņa "lututor" administratoru un kuratoru funkcionalitāte - Burejevs, Ņikita (Latvijas Universitāte, 2017)
Šī kvalifikācijas darba tēma ir “lututor” Moodle spraudņa, kuratoru “atsevišķā” kursa funkcionalitātes daļas izstrāde. Spraudnis “lututor” ir programmatūras produkts kas kalpo kā informatīva vienība Moodle e-studiju vides lietotājiem. Spraudņa nolūks ir palīdz kuratoriem veikt savus pienākumus, saņemt iepriekš nepieejamo, viegli analizējamo un noderīgu informāciju par studējoša sekmēm un rezultātiem, atbilstoši situācijai iedot savas grupas studentiem padomus un konsultēt par studiju programmas prasmju paaugstināšanai un atzīmju izlabošanu, kā arī stimulēt viņu sasniegt vēl augstāko mērķi un adaptēties akadēmiskā vidē. Darbā rezultātā ir izveidota dokumentācija, projektējums un strādājošs, komentēts programmatūras kods.

The theme of this qualification work is Moodle plugin "lututor": administrator and curator functionality. This work covers the development of lututor plugin’s curator’s course and administration functionality. “Lututor” plugin is a software product that serves as an informational unit in Moodle e-learning environment. Plugin is intended to helps curators carry out their duties. This product lets curator receive previously unavailable, easy to analyze and useful information about studying progress and student results in his group and, depending on the situation, give their group members tips and advises on improvement of studying skills and correction of grades, as well as stimulate them to reach even higher goal and adapt to the academic environment. In a result a documentation and a design of the application has been created, as well as commented software code.
Moodle plugin "lututor": administrator and curator functionality
Keywords: Datorzinātne; Moodle; lututor; spraudnis; PHP; kurators