Juvenila idiopātiska artrīta slimības aktivitātes un funkcionālo spēju izvērtējums pieaugušo vecumā - Anisimova, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2013)
JUVENILA IDIOPĀTISKA ARTRĪTA SLIMĪBAS AKTIVITĀTES un FUNKCIONĀLO SPĒJU IZVĒRTĒJUMS PIEAUGUŠO VECUMĀ Mana diplomdarba mērķis bija noteikt vai pastāv statistiski ticama korelācija starp RAPID3, HAQ-DI un pietūkušo, sāpīgo locītavu skaitu, pacienta vizuālo sāpju skalu (VSS), pacienta globālo skalu (GS), iekaisuma rādītājiem JIA pacientiem pieaugušo vecumā.

JUVENILE IDIOPATHIC ARTHRITIS DISEASE ACTIVITY and ADULT FUNCTIONAL ABILITY ASSESMENT The aim of thesis was to determine whether there is statistically believable correlation between RAPID3, HAQ- DI and swollen and painful joint number of JIA patients, patient’s visual pain scale (VSS) and global scale (GS) and inflammatory parameters.
Juvenile idiopathic arthritis disease activity and adult functional ability assesment
Keywords: Medicīna