Tīmekļa vietne "Labo darbu darbnīca". Sadaļa "Katrs pa savam" - Novoseļceva, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2012)
„Labo darbu darbnīca” (LDD) ir sociālā interneta vietne, kuras galvenais mērķis ir savest cilvēkus kopā, dod tiem iespēju piedalīties dažādos pasākumos, strādāt pie kopēja projekta, piedāvāt pakalpojumus. Tā ir vietne, kur katrs lietotājs varēs parādīt visiem vietnes lietotājiem savu individualitāti ar literāriem darbiem, uzrunām un multimedijām. Kā arī pastāvēs iespēja labi pavadīt laiku sadaļā, kura ir paredzēta jokiem un atpūtai.

„LDD” is a social website, that main goal is to bring people together, to give them an opportunity to participate in different events, to work in common projects and to offer some services. This is a website where every user can show his individuality to everyone with the help of literary works, appeals and multimedia. Also user will have a chance to spend time in website’s part, that is provided for jokes and rest.
Website "LDD". Subsystem "Everyone by himself"
Keywords: Datorzinātne