SIA "DHL Latvia" klientu pieteikumu sistēmas "MYDHL+" ieviešana un konkurētspējas analīze - Švalbe, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2019)
Diplomdarba tēma ir uzņēmuma SIA “DHL Latvia” klientu pieteikumu sistēmas myDHL+ ieviešana un konkurētspējas analīze. Diplomdarba mērķis - veikt uzņēmuma SIA „DHL Latvia” klientu pieteikumu sistēmas myDHL+ ieviešanas un konkurētspējas analīzi, uz veiktās analīzes bāzes izstrādāt priekšlikumus tālākai darba attīstībai uzņēmumā. Diplomdarbā sniegta informācija par uzņēmuma darbību un tā specifiku. Apkopotajā informācijā par jauno uzņēmuma klientu pieteikumu sistēmas myDHL+ darbību tika noteiks, ka darba procesi notiek ātrāk un mazinājies kļūdu iestāšanas risks. Veiktā uzņēmuma konkurētspējas analīze norāda uz to, ka uzņēmuma papildu darbības veidi nav konkurētspējīgi. Diplomdarba ietvaros izteikti priekšlikumi uzņēmuma darba attīstībai. Diplomdarba apjoms ir 61 lapaspuses. Darbs sastāv no 3 sadaļām, 8 nodaļām, 2 apakšnodaļām, ietver 23 attēlus, 2 tabulas. Diplomdarba atslēgvārdi: DHL Latvia, myDHL+ ieviešana, konkurētspējas analīze, SVID analīze.

The theme of the diploma thesis is company "DHL Latvia" customer application systems myDHL+ implementation and competitiveness analysis. The aim of the diploma paper is to carry out the analysis of the implementation and competitiveness of the company DHL Latvia Ltd, based on the analysis carried out, to develop proposals for further development of the company. The diploma paper provides information about the company's activity and its specifics. The information gathered on the operation of the new company customer application system myDHL + would have determined that the work processes take place faster and the risk of error is reduced. The analysis of the competitiveness of the company shows that the company's additional activities are not competitive. Within the framework of the diploma paper, proposals have been made for the development of the company's work. The diploma thesis consists of 61 pages, 3 sections, 8 chapters, 2 subdivisions, includes 23 pictures, 2 tables. The diploma thesis keywords: DHL Latvia, myDHL+ implementation, competitiveness analysis, SWOT analysis.
"DHL Latvia" Ltd customer application systems "MYDHL+" implementation and competitiveness analysis
Keywords: Vadībzinātne; DHL Latvia; myDHL+ ieviešana; konkurētspējas analīze; SVID analīze