Portāla kkm.lv diskurss komunikatīvi pragmatiskā aspektā. - Safonova, Olga (Latvijas Universitāte, 2012)
Pētījums par Interneta diskursīvās prakses kopumā ir pašreizējais virziens mūsdienu valodniecībā un fakts, ka Interneta portāli vecākiem vēl nav pētīti, nosaka šis tēmas aktualitāti. Šajā petījumā tiek veikta portāla kkm.lv (Barojošo māmiņu klubs) diskursīva analīze komunikatīvi pragmatiskā un kognitīvā aspektā. Analizējot pētījuma rezultātus, varam secināt – Interneta portāla kkm.lv diskurss pastav un tam ir izveidota struktūra.

Study of the discursive practices of the Internet as a whole is the actual direction of modern Linguistics and the fact that Internet portals for parents have not been subjected to special study, has led to the urgency of this theme. This study analyzing discourse of Portal kkm.lv (Club lactating mothers) in the linguistic communicative-pragmatic and cognitive aspect. After analyzing the results of the study, can conclude that the discourse of the Internet community exists and has formed structure.
The Discourse of the Portal kkm.lv in the Communicative and Pragmatic Aspect.
Keywords: Filoloģija