Vietne tējas cienītājiem - Zviedre, Maija (Latvijas Universitāte, 2009)
Kā jau zināms ir daudz un dažādas vietnes, kur lietotāji var sazināties, apmainīties ar informāciju, bildēm vai ko tamlīdzīgu, bet šī vietne ir kas vairāk par datu apmaiņas vai sarakstīšanās vietni, šeit ir apkopota informācija par tējām, kas ir pieejamas Latvijā, izplatītājiem, ražotājiem, kā arī tējas ražošanas tehnoloģijām un tās dzeršanas tradīcijām. Vietnes mērķis iepazīstināt lietotājus ar tējas kultūru. Vietnes „Tase tējas” izstrādes procesā izmantoju programmēšanas valodu Java pielietojot izstrādes vidi NetBeans 6.5 versiju, GlassFish v3 aplikāciju serveri, datu glabāšanai tika izmantota Oracle 10g versijas datubāze.

There are many different sites created for communication of their users, exchanging of information, images and other. This site is meant for something more than just exchange of data or correspondence as it gathers information about all kinds of teas that are available in Latvia, tea distributors and producers as well as tea producing technologies and traditions of tea drinking. The aim of the site is to introduce it’s users to the culture of tea. During the process of elaboration of the site „A cup of tea” I used programming language Java, applying output environment NetBeans 6.5 version, GlassFish v3 application server, Oracle 10g version data base was used for data preservation.
Place for tea fans
Keywords: Datorzinātne